Rapport från mitt kylskåp
Jag försöker köpa ekologiskt när jag kan. Vi använder mer och mer smör i matlagningen. Jag tor det är bra förutom att det också ger en bättre smak.
Ja, varför försvann ostkuporna? Minns att man alltid hade sådana förr. Bregott även här men det är sällan jag ser den gula tyvärr...
Har en tupperware ostkupa som jag haft i massor av år och som fortfarande står i mitt kylskåp. Sen så använder vi oxå bara smör då vi steker och bregott på mackorna. Gick över till detta för några år sen och kan nu inte tänka mig att använda margarin osv.
Ha en skön kväll.
Vår lilla ICA har ekologiskt smör i små paket, men inte KRAV_märkt Bregott. Så olika det kan vara. Beror det på handlaren eller på kunderna? Hur tänker dom, man kan ju inte köpa det som inte finns i hyllorna.
ja, det är lite läskigt om man börjar fundera över vilka tillsatser som finns i våra livsmedel
Kanske jag också går över till smör.
tror att det är nog bara en vana att ha dessa lättbredda margariner för t.ex smörgåsar
och ibland funderar jag över om tillverkarna av margariner tillsätter smakämnen så vi konsumenter ska gilla och fortsätta med deras margariner