Larm om vilsegången ...

... jägare kom det vid 5-tiden, när vi satt och åt älgfärssoppan i godan ro, tillsammans med Daniel L. Det kom från Eskil S och det var Gösta G som saknades i samband med jakt i Tokil. Mörket var på väg och det är en bit till Tokil så Roland ringde Anders B som bor närmare. Han ryckte ut snabbt och fann både Eskil och den försvunne. Lite otäckt var det när mörkret var i snabbt antågande och mobilförbindelsen dålig. Men nu slutade det hela lyckligt och i grevens tid kanske. Det är inte lätt att övernatta i skogen nu när det är så kallt.  Roland o Daniel tog den vägen på väg till Ängebäck för att kolla att allt var bra. E. och G.  orkade köra själva hem till Karlstad. Göstas hund är välmeriterad, var med på SM, en duktig hund, den var också återfunnen.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så skönt att det blev ett lyckligt slut. Tillbringa natten utomhus i låga temperaturer är verkligen illa.

Postat av: Gunnar

Det var väl tur att han blev funnen. Även om det inte är jättekallt så är det nog inte hälsosamt att tillbringa en natt i skogen.

2014-02-06 @ 08:52:09
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: AnnaKK

Man kanske ska ha pejl inte bara på hundarna, utan på jägarna också!? ;-)

SKÖNT att han hittades och slapp tillbringa natten i skogen! :-)

Svar: Ja vi skojade om det. Jag skulle i alla fall behöva ha en pejl på mig när jag går i skogen, blir fort vilsen. Den här mannens hund hade pejl men den var tydligen slut i batteriet så det gick inte att söka upp husse o hund på det sättet.
Inga Magnusson

2014-02-06 @ 12:06:55
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback