Gick inte!

Jazz fick inte upp alls idag på jaktprovet i Mysen Norge. Vädret var minst sagt dåligt, blåsigt, regn/ snöglopp, men han kämpade och försökte hela dagen så det får ändå bli godkänt.  
 
Foto: Startade Jazz på elitprovet i Östfold i dag, blötsnö o regn med stark blåst i stort sett hela dagen. Jazz gick i slag det mesta av dagen utan att lyckas resa jösse. Bosse hade till uppgift att hålla liv i brasan vilket han skötte med  bravur.
Jazz andre ägare Bosse var med och hade ansvar för elden. Här värmer han bakdelen!
 
Jag har haft en dag hemma lugnt tempo, gjort en bas till  gryta på dovhjort enligt Per Morbergs recept. Den ska fram vid ett senare tillfälle, fryser ner så länge.  Lång rask promenad mitt på dagen i mesta ljuset,  fast det småregnade och blåste. Men jag måste få lite ordning på flåset och då går det inte att bli sittande inne när vädret är dåligt. Hade tänkt köra skräp till soptippen i Furskog men valde bort det eftersom väglaget var tveksamt med krockar och avåkningar här och där.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Så synd att Jazz inte fick upp något, men det är bara till att försöka igen!

Det låter gott med dovhjort a la Per Morberg, men hoppas det inte står med i receptet att man ska slänga maten omkring sej så den stänker ner både golv, väggar och tak - och att man även helst ska gno in den i håret också...? 8-X

Ja, jag har lite svårt för hans manéer i köket, men det slutliga resultatet brukar ju trots det se helt fantastiskt ut. Skådespelaren i honom tar väl helt enkelt lite för mycket överhand gentemot kocken i honom när han ska laga mat framför en filmkamera... <:-)


Svar: Ha ha... kan bara hålla med om Morberg! Jag orkar inte se på när han lagar mat i TV just pga hans slafsande med fingrar i maten när han provsmakar och handen som hela tiden far genom håret. Men receptet på dov såg bra ut och smaken är helt ok.
Inga Magnusson

Postat av: Lena

Den tappre kämpen Jazz får komma igen nästa år. Nu väntar tyvärr den i stövarhjärtat så onödiga sommaren.

Svar: Nja några dagar är det kvar, fast det ser ut att bli barmarksjakt. Men visst är det en transportsträcka för husse och hund.
Inga Magnusson

2014-02-16 @ 16:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback