Fler politiska avhopp i Årjäng

En tung socialdemokratisk politiker, Maurice Leroy, med ett antal uppdrag i kommunen, hoppar också av. Han skyller det politiska kaoset i kommunen på S-poltikerkollegorna Gunilla Svantorp och Daniel Schützer. Han hör till dem som ville ha samförståndslösningar mellan (S) och (C)  istället för kaos med stora rubriker. Han kommer i fortsättningen av sitta kvar som ledamot av fullmäktige,  stödja (C) och Katarina Johannesson som han anser behandlats illa som kommunalråd . Maurice  funderar på om han ska söka utträde ur det socialdemokratiska partiet.
http://www.vf.se/nyheter/arjang/socialdemokrat-lamnar-alla-uppdrag-i-arjang

Kommentarer
Postat av: Znogge

Tur att man inte är politiker blir min spontana tanke! Eller så är det kanske just det man skulle behöva vara...

Trevlig helg!

Svar: Hmmm.... det behövs kloka människor i politiken!
Inga Magnusson

Postat av: Gubben

Spännande med politiker. Hos er hoppar de av till de borgerligas favör i Peking så hoppar de av till S fördel. Så det verkar som om vi har en flyttepidemi inom politiken. Kommer detta återspegla valet i höst? Kanske blir valet mer spännande än vad vi tror just nu.

Svar: Politiker från FP, M och S har gått till C just nu, eller åtminstone slutat stödja sina egna partier. Ja valet i höst blir spännande, mycket svårt att förutsäga resultatet. Men C och S är ju partierna som har en profil för hela kommunen, medan FP och M (det som kalla Nya Alliansen med KD) har blivit partier för den andra stora tätorten Töcksfors. C och S har fram till nu varit överens om de stora förändringarna mot kvalitet i skolan, budget och en del annat så oavsett vem som får ledningen så kan det kanske ändå bli de två som dominerar politiken efter valet. Men osvuret är nog bäst.
Inga Magnusson

2014-02-08 @ 07:33:44
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback