Bubbel och dovhjort
En trevlig kväll med sex vänner, bubbel och dovhjort. Bubblet hade vi med för att fira Hejs första hare förstås. Och vi bjöds på en fantastisk stek av dovhjort, det var det bästa jag har ätit på länge, tillagad enligt klassiskt recept i det här huset. Jag ska inte upprepa det, det ligger redan här på bloggen under kategori "mat". Tiden är i alla fall 4 timmar i 150 grader. Desserten var flamberade hallon med grovmalen svartpeppar och vaniljglass.
Kommentarer
Postat av: Znogge
Men vilken middag! Jag kan förstå precis hur gott det smakade :-)
Svar:
Inga Magnusson
Postat av: Hanneles bokparadis
Fest är aldrig fel!
Postat av: AnnaKK
Museli-mums!! :-)~
Här blir dagens middag betydligt mer spartansk: Korvgryta och makaroner.
Svar: Jo, jag har fått "bakläxa" av dottern också ang min placering av diskmaskinen! Hon vill ha den på andra sidan diskhon, och så får det bli eftersom det är hon som ska använda köket! :-)
Svar:
Inga Magnusson
Postat av: Freedomtravel
Låter gott, både med bubbel och med dovhjort! :)
Postat av: Lennart Carlstedt
Vilken fest! Ja, det där med långsam tillagning i låg temperatur tror jag på. Som med fisk, vilket jg skrev om för ett tag sen här i bloggen. Det vattnas i munnen...
Trackback