Arne o Tyko

De ser högtidligen uppklädda ut. Vet inte egentligen vilken Arne det är, vet Roland förstås. Och svårt att gissa åldern, men inte så gamla tror jag.
Jo, det är Arne på Mon från Ölmeheden, Tykos kusin. :Mamma till Arne, Hanna, var syster  till Rolands farfar Gustav Kylén (och David på¨Döverud, Gottfrid i Vårvik Dalbacka, Yngve på Döverud, syster som ramlade i älven vid Tjolitta och dog efteråt, )

Spännande med gamla kort. Tyvärr så har vi slutat att göra papperskort. Borde vi förstås för de nya teknikerna för bild avlöser varandra. Om några decennier finns säkert inte längre några apparater att visa de bilder i som vi tar nu.

Kommentarer
Postat av: Marine

Ett foto på min älskade morbror,som jag aldrig sett.Tack Inga!

Svar: Men va roligt! Synd att vi inte hann prata med Runa. Hon hade vetat precis säger Roland, om ålder och var kortet var taget.
Inga Magnusson

2014-02-18 @ 22:52:38
Postat av: Gunnar

Jag gillar också gamla foton.Ni skriver väl på baksidan på de kort där ni känner igen personerna på bild? Det är så frustrerande när man finner kort i gömmorna där man inte med säkerhet kan avgöra vem som är vem.
Det finns en variant av foton på papper som är mer och mer populär. Det är att göra fotoböcker med hjälp av program som vinns på nätet. Jag har inte testat men dottern har gjort flera på vårt barnbarn.

Svar: Vi måste hitta tillbaka till någon form av pappersbilder igen för de bilder som man är rädd om. Detta med endast digitala bilder och i stor mängd är förgängligt. Idag på morgonen har jag tillbringat en timme med att leta efter en speciell bild och det är hopplöst.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback