5:2 ...

... har det varit ett par dagar nu, dvs jag har haft 2-dagarna på max 500 kalorier och  egentligen dessutom halva dagen idag. Det är en speciell känsla när kroppen förbränner sitt fläsk. Jag som annars alltid fryser, blir varm, vaknar klockan fem på morgnarna och är superpigg utan grus i ögonen och får inga downperioder under dagen, ingen sovperiod på eftermiddagen. Den effekten handlar mest om att 5:2 innbär sockerfriheten förstås. Sockerfri borde man nog vara jämt, men det är ju så himla gott med praliner. Känner idag på tredje dagen lite molande huvudvärk som alltid efter några dagar utan socker. Den stackars kroppen avgiftar sig kanske.
 
Ikväll får jag nog en stund över så jag kan fila färdigt på inlägget om eventuell tillväxtmotor i Årjängs kommun. Det har fått ligga i träda eftersom jag har haft dåligt med tid. Men i kväll försvinner Roland o Daniel L. på nåt möte i Ängebäcks skola med Stövargillet och då borde jag få lite egentid.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Här bantar vi med McDonalds :-))!

Svar: Ha ha... skulle fungera utmärkt på mig också, jag orkar inte äta något på Mac Donalds ;-) så det skulle bli en effektiv bantning.
Inga Magnusson

Postat av: Suss

För tillfället sockrar jag på som bara den. Är väl inne i någon dålig period och eftersom jag inte missbrukar något annat får jag fokusera på socker. Inte så bra, men det kommer snart bättre tider, bara det tar slut på den förhatliga vintern!

Svar: Mellan varven så missbrukar jag slisk ordentligt, men försöker låta kroppen få ett brejk ibland.
Inga Magnusson

2014-02-09 @ 19:49:41
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback