Varannandagspolitik??

Igår så sa Löfvén att det kunde bli ändringar i budgeten eftersom den var nedröstad i riksdagen och att man gick till val själva utan M.P.
 
Idag i Aftonbladet så ligger budgeten fast enligt Löfvén. Nån som orkar hänga med i svängarna????
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20008658.ab
 
För mig så måste budget och politik höra ihop. Det är ju budgeten som ska finansera den politik som ett parti vill föra. Det kan rimligen inte fungera att ha en politik (S ensamt)  och en annan budget (S, M.P. och V).
 
Nu kommer krav på att stoppa nyvalet och att de politiska partierna sätter sig ner och resonerar fram alternativ istället. Nyvalsbeslutet verkar förhastat, och inget tyder på att man efter tre månaders blodig kamp har ett enklare läge än idag. Tvärtom är risken uppenbar att SD blir ännu större, de tycks tjäna på den politiska röran. Och själva beslutet om nyval  är inte taget än, det ska tas den 29:e december om jag fattat rätt.
http://www.dn.se/ekonomi/johan-schuck-tala-med-varandra-i-stallet-och-stoppa-extravalet/
 
Vad som helst ser ut att kunna hända just nu och det är svårt, till och med för garvade analytiker, att dag för dag förutse nästa drag hos de politiska partierna. Himla stimmigt blev det och man tycks gräva sig allt längre ner i sandlådan i något slags blame-game med maximalt sandsprättande åt alla håll.
 
Och jag  kommer att varva köttbullsstekningen med att kolla på nätet efter Fridolins reaktion på Löfvéns svek igår.

Kommentarer
Postat av: Hannele på Hisingen

Den mannens skulle jag inte köpa begagnad bil av...

Svar: Ha ha... nej inte jag heller! Man skulle nog inte vad man fick i så fall.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback