Outtröttligt hundbus, varje kväll!

Varje kväll busar de här två, dunkerstövaren Hej och taxen Severin sig trötta. Det låter farligt och ser vilt ut men än så länge är det inget aggressivt med i spelet. När de blir könsmogna får man kanske vara mer vaksam. Intressant att se vem av dem som kommer att ta dominansen. Hittills har det varit tax Severin som har styrt och ställt men det kan ändra sig.

Kommentarer
Postat av: znogge

Sådana drabbningar är det ofta här men bara av bus och glädje och aldrig aggressivitet :-)

Postat av: Lena

Härligt småpojksbus! Ligger Jazz i stället i soffan och drönar hos husse?

Svar: Ha ha... Du anade att gamle Jazz inte var intresserad av pojkbus! Han ser vädjande på Roland varje kväll och ställer sig utanför hans sovrumsrum, vill gå in o lägga sig på sängen i lugn och ro, slippa se eländet med de andre två. ;-)
Inga Magnusson

2014-12-17 @ 15:08:46
Postat av: AnnaKK

Undrar just om vår "gamling" orkar med en valp!? Sonen är på gång att skaffa egen hund nångång under nästa år, men isåfall måste den få vara här om dagarna när han jobbar. Vi lär få bygga upp den gamla hundgården igen då, som vår hund aldrig har trivts i och som därför inte heller har använts de senaste 10 åren. Ja, nätet plockade vi ner för flera år sen, men själva grunden och det tillhörande huset finns iallafall kvar. :-)

Svar: Gammelhunden Jazz hos oss vill inte busa med valparna. Men han är nöjd om han får vara i Rolands säng i fred. På dagarna har de ju varsin hundgård, där är inga problem. Klart att ni fixar en valp till. Man blir så glad av valpar. ;-)
Inga Magnusson

2014-12-18 @ 08:22:09
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback