LO vill inte heller ha nyval! Utspel idag i DN!

Nyvalet orsakar turbulens och ser inte ut att lösa något. Jobben hotas och Sverige som hittills stått utanför den Europeiska ekonomiska nedgången, riskerar att dras med nu. Investerare drar redan åt sig öronen och kronan sjunker till rekordlåga nivåer.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/extravalet-hotar-jobben-och-ekonomin/
 
De svajiga beskeden från S och det höga tonläget i debatten, gör utsikterna till breda lösningar i samförstånd  avlägsna. Nu blir Löfvén allt mer ensam  i sitt vägval. De egna bråkar med honom samtidigt som han går in i en valrörelse i brant uppförsbacke. Han ska tillsammans med M.P. ta sig upp från ett opinionsläge med stöd hos endast 2 % av väljarna. Det ser ut att bli ett tungt lass att dra på egen hand med endast M.P. att hålla i handen. Han måste skapa en försvarslinje, inte bara gentemot Alliansen utan också internt mot de egna.  Huggen i ryggen kommer nu allt tätare.
http://www.dn.se/val/nyval-2015/tonlaget-gor-nyvalet-oundvikligt/
 
Lena Mellin och tidningen Aftonbladet (S) bekämpar också nyvalet med näbbar och klor. Hon är arg över att dumhet och prestige tycks leda politiken och hennes kritik av Löfvén är inte nådig!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article20026744.ab
 
På högerkanten frossar förstås skickliga skribenter, bl.a. över Göran Perssons bulldozeraktioner mot de egna;
"Göran Persson är inte elefanten i rummet. Han är en större zoologisk trädgård i rummet." menar Fredrik Johansson i SvD. Hans inlägg under det här politiska tumultet är bland de allra mest humoristiska och också bland de vassaste. Klart läsvärda oavsett vilken sida man står på i detta!
http://blog.svd.se/ihogermarginalen/
http://blog.svd.se/ihogermarginalen/2014/12/15/goran-persson-superstar/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback