Illustration av det politiska läget i Sverige just nu? ;-)

Tibetan Bridge in Claviere, Piedmont, Italy. Bild från kusin Siv i Schweiz
 
 (Hur kan man förmå sin kropp till att gå ut på detta rangelverk???? Har dom ingen självbevarelsedrift.? Anders och Tobben får inte ens titta på det här, de två  gossarna som dinglade med benen över kanten på Predikestolen. De kan fort triggas igång till nya äventyr nu när både klippan och Bungyjump är gjorda)

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Det har alltid sagts att Lövfen är en så skicklig förhandlare - men det har vi inte sett mycket av än, tycker jag. Nu får han väl upp till bevis ute på den där rangliga gångbron istället då´rå! >:-)

Fick en annan bild framför ögonen nu förresten! En sån där bom man sitter mitt emot varann på, och ska försöka slå ner den andre med hjälp av en kudde! Ungefär lika tramsigt som att utlysa nyval... Fast SD skulle väl att ha järnrör gömda i sina kuddar om maktkampen skulle gå till så... 8-X

Svar: Ha ha... ja något slags bevis på den där förhandlingsskickligheten hade han behövt visa nu. Till och med vänstermedia sågar honom längs med fotknölarna. Fast det mesta blir nog bra till slut, det brukar det bli.
Inga Magnusson

Postat av: znogge

Hmm... Så han skulle vara en god förhandlare? Ja, det är nog dags att han visare det nu. Den politiska situationen är inte lätt...

Svar: Nej, ett nyval innebär ju förmodligen ingen lösning, men det drar ut på eländet och låter S sitta vid makten några månader till (o styra med en Alliansbudget!!!)
Inga Magnusson

2014-12-04 @ 13:18:44
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback