Ice bugs time!

Stjärna i himlen till den som uppfann Ice bugs, dubbade kängor! Kanon för kärringar och sköra lårbenshalsar.  Utan dem skulle jag inte våga mig ur huset nu, . De är dessutom jättesköna att gå med. Det är andra säsongen jag har dem nu och i år ett måste med temperatur som hela tiden pendlar runt noll. Det ligger ett islager överallt. Testade innan att ha dubbar utanpå vanliga skor men det ger så höga knälyft när man går, inte särskilt bekvämt för längre promenader. Roland har letat dubbade jaktkängor men hittade inga så han köpte en dubbningssats och satte på själv. Han är jättenöjd med dem.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Det där visste jag inte ens att det fanns - och definitivt inte att man kan köpa lösa dubbar och själv nita fast dem under dojjorna! Vad BRA!!!

Såna där broddar som man kränger på över de vanliga skorna tycker jag verkar så där... Och har man på sej dem när man går till affären bör man ju kränga av sej dem innan man går in, för de är ju typ livsfarliga att gå med på underlag som inte är snö/is!? Förmodar att dina dubbskor inte alls beter sej på det viset, för gummit i sulan hjälper väl också till med greppet mot exempelvis ett golvunderlag??

Svar: Nja icebugsen klickar allt på inomhusgolv också, men jag har köpt ett gummiöverdrag som man kan dra på över dubb-sulorna när man går in i en butik eller så. Funkar bra.
Inga Magnusson

Postat av: znogge

Skulle vara något för mig när jag ska ut med två starka hundar på hala vägar...

Svar: Bra att ha på fötterna när jag går med Severin.
Inga Magnusson

2014-12-18 @ 11:21:26
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback