Fototapet ....

... är användbart. Det här rummet blev helt ok med två elevationssängar och en bastu bredvid.
Mössorna till bastun är lite speciella. De är gjorda av tovad tjock ull.  Vid bastubad ska man doppa dem i vatten och ta på sig för att kyla huvudet! ;-)

Kommentarer
Postat av: Hannele på Hisingen

aldrig haft mössa i bastun

Svar: Ang mössa i bastun; någon gång ska vara den första!
Inga Magnusson

Postat av: AnnaKK

Läcker effekt den ger - måste kännas åtminstone lite grann som en övernattning ute i det fria att sova över där!? :-D

Gav oss i kast med vanliga tapeter igår - ska ju försöka få sonens hus klart också så fort som möjligt nu. Ska åka dit om en stund och se hur det blev - hoppas våderna åtminstone hänger kvar på väggarna!! Hm...

I det andra huset (dotterns alltså!) skötte hennes killes föräldrar om tapetserandet, men den här gången får vi alltså reda det själva. Var iallafall en snäll tapet att jobba med, den där tegelväggsmönstrade (om du minns!?).

Svar: Ja, jag tänker mig att det ska kännas som att sova ute, dessutom går det att dra bort hela väggen ut mot sjön i det här rummet. Vi har inte testat att sova där själva än men måste göra det någon gång nu i vinter när vi inte hyr ut huset.
Trodde nog att ni hade ambitionen att får färdigt till jul, men det kanske blir mycket. Var verkligen den tegelmönstrade tapeten lätt att jobba med? Visst minns jag den. Den är fin. Ska bli kul att se ert vidare jobb med husen.
Inga Magnusson

2014-12-09 @ 08:57:47
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Ha-Ha!

Vilka otroligt coola bastumössor!!! :-DDD

2014-12-09 @ 08:58:40
URL: http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback