Äntligen!

Jag har inte hunnit sätta mig in i vad KD egentligen vill ändra i flyktingpolitiken, bara hört det viktigaste i flygande fläng, så jag har inga synpunkter på förslaget. 
 
 Men utropar ändå ÄNTLIGEN! Något annat parti än Sverigedemokraterna tar tag i den här frågan!!  Det kan vara ett tecken på att de politiska partierna inte upprepar misstaget från valet att lämna över hela diskussionen om flyktingmottagande till SD. Resultatet av den taktiken känner vi ju nu.  Kanske har Alliansen kommit överens om att KD får börja genom att sända upp en försynt testraket, så kan man avvakta vad som händer med opinionerna. Hållningen så långt är avvaktande.  Det finns förstås en uppenbar risk att KD tar väljarsympatier från de andra Allianspartierna men självklart tar man också från SD, eller åtminstone hejdar det partiets frammarsch.
http://www.dn.se/debatt/sa-kan-vi-minska-kostnaden-for-flyktingmottagandet/
 
Men S fortsätter att dunka huvudet i väggen genom att upprepa mantrat att KDs förslag gynnar SD! Har man inte lärt sig nåt från förra valet????? Där  visade sig med all önskvärd tydlighet att  det var de andra partiernas passivitet som gynnade SD.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback