Agenda

Tja en del är ju rätt givet framöver, jul till exempel. Julpaketet till Seattle postar jag idag och nu ska vi ta oss an önskningarna bland de andra  familjemedlemmarna. En del julmat ska förberedas förstås och julhälsningar till goda vänner som vi inte kommer att träffa under helgen. Pynt och pyssel och bakning tar jag ju däremot lätt på numera när jag inte har barn eller barnbarn på nära håll. Tacksam för ´julmarknader där vi kan köpa hembakat istället.
 
Barnbarn Bills familj kommer hem under julhelgen och det gläder vi oss  åt. Sen kommer hans kusin Bobo-familj under nyår, också himla roligt! De andra får vi ha kontakt med via Skype och annat.
 
Jaktsäsongen är igång och jag gillar de här lediga dagarna när vi kan jaga rådjur  med tax Severin  så där runt middagstid. Mycket skogsliv blir det, njutbart för kropp och själ. (På morgnarna jagar Roland hare. ). Så småningom ska det visst bli jaktresor, någon till trakterna av Katrineholm och någon neråt Småland. Jag går med men inte för att jaga utan för att bara vara lat och kanske för att leta spår av anor. Min mamma växte upp i Sörmland och min pappa i Småland. Vi får se vad det blir, inget är detaljplanerat än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback