Tantnormen. ....

..... påbjuder vita trekvarts långa byxor /  långa vita shorts för tanter. Jag har värjt mig in i det längsta eftersom man med vita byxor måste kolla noga var man sätter ner rumpan. Eventuella fläckar blir väldigt tydliga, det går inte att snossa med smålortig hundvalp i knät till exempel. Men den här varma sommaren blev grupptrycket för starkt. Idag har jag köpt vita trekvartslånga tantbyxor o får hädanefter uppföra mig renligt o städat ute bland folk.

Kommentarer
Postat av: Pillan

Aha, inte längden som var tant utan färgen. :-)
Förstår precis problematiken med vita kläder. Jättefin och behaglig färg om man inte har hund, småbarn, bor på landet, gillar att kunna sätta sig ner var som helst, inte har hål i hakan ......
Listan kan göras lång.
Förresten, jag gillar tanter. Kallar mig själv det efter att jag fyllde 40.

Svar: Nja det var nog syftning på både längden och färgen. Nu har jag testat att ha dem ett par dagar och det funkar skapligt. Jag vänjer mig. Och de jag köpte är av linne så de är verkligen svala när det är så varmt som det varit nu.
Fast du kan ju inte aspirera på att vara tant på länge än. Det är ett trivsamt stadium, man är lite smått otillräknelig pga sin ålder och det ger en viss frihet ;-)
Inga Magnusson

2014-08-10 @ 21:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback