Präktig ...

... ska jag vara nu! Riktigt husmorspräktig! Det blir en matlagningsdag med tillagning av storportioner som ska frysas; koka pepparrotskött, steka hamburgare, göra grytabas och steka köttfärsfräs. ´Allt på älgkött förstås. Det tar en dag att fixa men sen finns det lättvindigt att tina upp och äta. Jag valde den här dagen till detta projekt för det såg ut som om det skulle bli lite mulet och regnigt. Men det är klibbigt varmt trots nattens regn, över 20 grader.

Kommentarer
Postat av: Annika

Jag brukar oxå ta några såna där dagar då jag lagar mat för flera dar då man ändå håller på och sölar vid spisen. Men det är sååå fuktigt och varmt så helst vill man inte göra nåt alls.
Ha det gott. Kram.

Svar: Det känns ändå som effektivt använd tid.Ha det bra du också!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback