Not Quite Fengersfors Åmål

Idag var vi där på det årliga besöket i den lilla bruksorten Fengersfors som blommat upp med sina konsthantverkare, sångare, musiker, teaterfolk och andra som samlats här.
 Miljön känns fortfarande som bruket.
 Fin entré till Sandras vedeldade stenugnsbageri. Det var osannolikt mycket folk där, kö hela tiden i stort sett. Detta måste vara en succé. Vi köpte bröd förstås.
Vi köpte bullar, limpa med nötter i och en baguette. Så fina bröd och Roland åt upp en hel del redan direkt vid hemkomsten med Ikeas viltkorv på i tunna skivor. Några bullar mumsade vi på hos familjen Johansson Svärd i Säffle.
God mat kan man äta också.
Och efter maten kan man få de läckraste bakverk till kaffet! Här är en citronpaj med hallon tror jag
Min goda soppa med nötter på. Varför har jag aldrig tänkt på att ha nötter i soppan? Och glutenfritt bröd fanns till. Tackar för det.
Nästan såna här har jag på väggen.
I butiken säljs alla konsthantverkarnas alster. Vackra färger och former är det, man vill gå länge och njuta och köpa mycket.!
Bilder från en industri i Åmål tror jag det är som Malin har gjort och visar på Åmåls konsthall. Den ska jag se, idag hann vi inte
 
Detta kan bli makalöst med fantastiska matlagare från hela Sverige!
Fin sandlåda också förstås!
 
Senare idag eller i morgon bitti kommer bilder från besöket hos Charlie, Sara, Marcus och bebisen i Säffle som vi passade på att göra idag också när vi nu ändå var åt det hållet.

Kommentarer
Postat av: William

mysigt ställe:D deras sötsaker såg bara för goda ut:D

Sv; Tack Så Mycket:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback