Påsken är räddad!

Ett tag såg det ut som om vi skulle sitta här ensamma på Lihaget under påskhelgen och möjligtvis slänga påskbrev på varandra.;-)  Alla barn och barnbarn var upptagna på annat håll i år o hade godtagbara skäl att inte  sällskapa en äldre generation. Men igår ringde goda vänner och räddade helgen. De ville att vi skulle gå med på lite konstrunda uppöver Fryken och äta nåt på Frykens pärla. Så nu är i alla fall påskdagen räddad. Får se om vi kan hitta på nåt roligt på påskaftonen också och annandagen. Nära till hands är väl konstrunda på hemmaplan, det brukar vi göra och påskmarknad i Årjäng och Lennartsfors.

Kommentarer
Postat av: Marie

Låter trevligt! Själva kommer vi att fira två födelsedagar under veckan, åka en 40 timmars kryssning till Helsingfors och äta påskmiddag tillsammans med släkten. Vi brukar normalt INTE hålla det tempot under påskloven, men i år kände vi att vi ville göra något annat.

Svar: Ni har lov den här veckan förstås och verkar ha hittat trevliga sysselsättningar. Vi saknar barn o barnbarn under helgen förstås, men de hade av olika skäl inga möjligheter att komma hem, någon letar hus i Seattle och någon är höggravid osv. Alla har godtagbara skäl för att stanna hemma. Men detta blir nog bra
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Skönt att en dag är i hamn. Jag åker till Berlin med äldsta dottern så Husse får sällskapa med yngsta fröken och släkten. Går nog det med.

Ha en bra måndag!

Svar: Berlin är så fint, ni kommer att ha en trevlig resa
Inga Magnusson

2014-04-14 @ 08:19:19
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: AnnaKK

Ja, lite socialt umgänge vill man ju ha när det är långhelg - och att kombinera det med en konstrunda låter toppen! :-)

Finns nog inte en chans att jag hinner med någon konst denna påsk, annars har jag faktiskt kollat in konstrundan här i trakten de senaste åren. Ett trevligt arrangemang, och speciellt uppskattar jag samlingsutställningarna där man kan få se lite av varje från ett flertal konstnärer. Ska man åka hem till var och en för besök i den egna ateljén hinner man ju inte med alla, så då blir det lätt att man väljer att besöka såna som finns i samma område även om det kanske inte just är deras konst man helst vill se... <:-)

Svar: Håller med om att samlingsutställningar är roliga, då får man se lite av varje. Här blir nog en påskmarknad också, det är nytt och kan bli roligt att besöka.
Inga Magnusson

2014-04-14 @ 14:56:19
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Gubben

Skönt med ledighet och få lite besök. Här kommer barnen hem.

Svar: Besök av barn och barnbarn är bäst!
Inga Magnusson

2014-04-14 @ 19:19:15
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Gubben Mhats. Blogg

Skönt med ledighet och få lite besök. Här kommer barnen hem.

2014-04-14 @ 19:19:33
URL: http://mhats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback