Markus nya jobb!

Så här skriver son Markus på sin Facebook.
 
"Nu vänder vi blad: Efter sommaren lämnar jag härliga Café för att börja jobba med tv-utveckling på härliga http://www.mexikomedia.com./ Tack till Sveriges bästa tidningsredaktion, alla fina förlagskollegor och frilansmedarbetare för den här glimrande tiden. Lista över tänkbara avskedspresenter finns registrerad hos Bed Bath & Beyond."
 
Som föräldrar har vi våndats förstås ett tag över detta. Alla genomgripande förändringar i barnens liv orsakar oro för föräldrar, även om barnen är gott och väl vuxna. Det kan handla om husköp, jobb-byte eller barnafödslar. Men nu är detta klart. Vi kommer att sakna Café för den tidningen och Markus goa arbetskamrater har varit en del av våra liv ganska länge nu. Och när första oron lagt sig så var nästa tanke; men nu tappar vi  bort Jens som varit Markus närmaste arbetskamrat / chef i många år nu, drygt 20 väl? En trevlig kille som dessutom besitter mycken klokskap.  Tillsammans har de drivit ett kvalitetstänk i tidningsgörandet och fått till en bra tidning. Vi har naturligtvis följt familjen Stenbergs karriärer, bostadsbyten, husrenoveringar och barnäventyr under den här tiden och hoppas kunna fortsätta med det.  
 
 Men vi får acceptera att det  för Markus kan vara en utveckling i att byta pappersmedia mot tv-media, även om han stortrivts på Café som redaktionschef.  Framtiden i mediebranschen kanske inte blir så strikt uppdelad på pappersmedia, filmmedia,  dator, bild osv utan att det mer går mot att man ser möjligheter i att mixa;  "litte tå hört" eller "harta tå hört" som man skulle säga i Sillerud! ;-). Vi önskar lycka till i alla fall och hoppas att det går bra framöver för son Markus på nya jobbet, fortsatt för Jens på Café och hans familj, för tidningen Café och för Allers förlag. Jag hoppas ju verkligen att det kommer att finnas papperstidningar framöver också.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Kan inte komma in på länken som du skrivit. vi får hoppas att allt går bra och visst kommer papperstidning att finnas kvar.

Svar: Ja, jag läser mycket tidning på nätet men gärna på papper också.
Inga Magnusson

Postat av: Suss

Det blir nog bra det där också! Det ordnar sig som jag brukar säga och roligt med något nytt.

Svar: Ja, det blir säkert bra. Det är proffsiga och erfarna medarbetare på det nya jobbet och någon av dem har han jobbat med förut.
Inga Magnusson

2014-04-22 @ 21:22:10
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: TT

Så spännande!! Vilka drömjobb!!

Svar: Ja, det är nog så att han alltid har gillat TV, sen han var liten faktiskt. Huruvida det är drömjobbet återstår att se, kreativt lär det bli i alla fall. Vi hoppas och tror att det ska gå bra!
Inga Magnusson

2014-04-22 @ 22:46:55
URL: http://tyratok.blogg.se
Postat av: Marie

Det låter verkligen spännande. Roligt att livet flyter på för alla dina barn. Det låter som om de lyckats skaffa sig ett rikt liv allesammans. :-)

Svar: De gör aktiva val i sina liv och vågar förändra för ökad livskvalitet. Det gör mig glad.
Inga Magnusson

2014-04-23 @ 22:36:06
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Jens

Det här kommer att bli alldeles lysande för Markus, Inga!
Men jag kommer att sakna honom på dagarna förstås.
Hälsa Roland!
Kram Jens

Svar: Tryggt för oss att veta att du också tror på den här förändringen, Jens! Du, om någon, borde veta vad som kan fungera. Markus brukar göra genomtänkta och kloka val, men den här gången var det inte lätt. Han har trivts bra på Café. Allt gott till dig och din familj! Roland hälsar också, nu tog han motorcykeln o åkte ut en sväng!Kram Inga
Inga Magnusson

2014-04-26 @ 18:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback