Kväll i påskharens tecken!

 
Inbakad harpaté efter recept från M:s franska mamma. Hon gjorde det på vildkanin, men fint på hare också. Rättika, tomater och gurka till.
Vanlig paté gjord med hälften griskött / fett och lingonen har marinerats i någon alkohol. Jättegoda!
 
Hargryta, såååå god! Kokat länge med grönsaker och  kryddor, tror det var vitlök, kummin, timjan och nåt mer.
En enda Roland-skjuten hare räckte alltså till allt detta!
Ibland gick vi ut på altanen och njöt av utsikten.  Om man kollar noga lite till höger om mitten där så ser man lommen simma på vattnet. När vi gick hem i skumrasket så hörde vi honom skrika. Det är mäktigt i tystnaden!
 En trevlig kväll hade vi! Gott och vackert var det också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback