Fredag kväll ...

... var egentligen helt oplanerad. Men T och A-M fanns i närheten så Roland bjöd in T på bastu med utsikt över sjön. De invigde det "nya" omklädesrummet.  A-M o jag tog en promenad efter sjön i solnedgången. Sen trollade gästerna  fram en paj, en flaska vin o blomdekoration därtill!! Det blev en trevlig kväll med mycket skratt, många berättelser till fram på småtimmarna och firande av de nyblivna morföräldrarna.  Vi fick se bilder på deras första små barnbarn, nyfödda  William och Milton. Sååååå söta, tvillingar är speciellt.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Trevligt med spontana kvällar av det slaget!! :-)

Här känns det inte som det finns tid för något annat just nu än renoveringsprojektet. Phu! Tur att vi fortfarande tycker det är kul - efter en hel vecka! (Fniss!!!) Undrar just hur vi kommer att känna lite längre fram...? Men jag hoppas att vi ska kunna skruva ner lite på tempot framöver - bara plattan som ska bli källargolv är fixad och den nya stödmuren/källarväggen har kommit på plats, och lite annat smått och gott också som avloppsrör och dräneringsslangar...

Ha en fin helg! :-)

Svar: Det är lite trist att hålla på med de där basicgrejerna som bottenplattor och vatten och avlopp och dräneringar och sånt. Mer inspirerande när man kommer över jord och får sätta tänderna i golv och väggar! Ha en fin helg!
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Tvillingar är verkligen speciellt! Jag har genom årens lopp haft flera tvillingpar i mina klasser :-)

Trevlig lördag!

Svar: Jag har aldrig lyckats med det tyvärr! ;-)
Inga Magnusson

2014-04-05 @ 10:42:14
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback