En dag av eftertanke ...

... blir det imorgon. Det är min bortgångna mammas födelsedag. Jag kommer nog alltid att undra hur det var där  på Karlbergsvägen 65 i Stockholm den 20:e september  år 1917 när hon föddes.  Sorgen o saknade efter henne finns fortfarande kvar, fast det är tre år sedan hon gick bort. Tänker på henne nästan varje dag än. Undrar om det går över nån gång?

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Tror inte det går över, tror inte jag vill att det ska gå över.Men att sorg o saknad blir mindre vassa i sina yttringar, att kärlek, glädje o en stor värme mer tar över dessa känslor,det tror jag.En tacksamhet att vi haft varandra under alla år och älskat varandra.Så stort det ändå är.Svar: "Mindre vassa i sina yttringar" var ett väl funnet uttryck. Så är det nog. Det kanske aldrig går över, bara finns där och ändrar karaktär lite över tid.
Inga Magnusson

2013-09-20 @ 00:35:33
Postat av: TantGlad

Man har dom i sitt hjärta för alltid tror jag. Det finns stunder som det går mer bra och mindre bra, men visst har vi de som gått bort och som är oss kära i hjärtat ändå.
Ha en fin helg nu!

Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Men lätt är det inte ändå,Inga! En varm kram till dig!

Svar: Tack Kerstin! Jag tror att vi har ett slags samförstånd där.
Inga Magnusson

2013-09-20 @ 13:36:55
Postat av: Inger Maryissa

Jo, saknaden efter sin mamma är speciell...
och den finns kvar även om åren har gått
Min mamma gick bort för ca. 10 år sedan men det händer många gånger att saknaden riktigt sköljer över mig så det gör ont
ibland kan jag lägga handen på telefonen och önskar så att kunna ringa henne...vilket vi brukade göra mest varje kväll de sista åren
Stor kram

2013-09-22 @ 20:39:19
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback