Arktis växer

 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2415191/Global-cooling-Arctic-ice-caps-grows-60-global-warming-predictions.html
Klimatalarmisterna har tydligen missat att arktis växer igen. På ett år har det islagda området blivit avsevärt större enligt amerikanska forskare. Vilken tur!

Kommentarer
Postat av: Gubben

Skönt! Då är det bara att fortsätta med bilåkandet :-)!! Eller kommer nästa varning bli att "nu kommer istiden!"? Vad beror detta på? Är det att vi varit för miljömedvetna?

Svar: Ja så kan det bli. ;-) Ett antal organisationer underhåller ivrigt klimatalarmismen och drar in stora pengar på vår rädsla. Om man inte kan dra in kulor på den globala uppvärmningen så kanske "nu kommer istiden" funkar.
Inga Magnusson

Postat av: Lennart Carlstedt

Vad är det för pengar? Och vilka organisationer? Det kom precfis en rapport som visar att temperaturen i Sverige stigit med 1-2 grader - mest i norr. Vilket börjar ställa till bekymmer för skidbackarna i Jämtland. Det är svprt med konstsnö om det regnar.

Dessutom kan det kanske vara bra med elbilar som gör att vi slipper oljeberoendet. Norrmännen kommer snart att förstöra Lofoten med sina oljeriggar.

Svar: De pengar som samlas in av organisationer som WWF, och ett antal andra som driver bl.a. klimatalarmismen. Det är stora summor och exempelvis WWF är en stiftelse helt utan insyn i penningflödet mellan länder och det vi normalt menar med demokratiskt styrelsesätt. De ledande personerna tillsätts uppifrån i systemet och organisationen ägs ytterst av amerikanska privata intressen. WWF är absolut en god affär för sina ägare. Men man behöver ha massor av dyr och vacker reklam för att få in sina bidrag från stater och privatpersoner. Deras annonser på de vackraste och mest hjärtknipande av de utrotningshotade djurarterna finns överallt.
Jag håller med dig om att jag gärna ser en omställning till elbilar och även till solenergi, för det skulle gynna miljön.
Inga Magnusson

2013-09-21 @ 23:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback