Älskade son Mattias!

 Vi önskar dig all lycka och välgång som finns på denna jord, nu när du bestämt dig för att dra iväg över  Atlanten igen. Den här gången till Seattle, Microsoft och Halo för att ta det i tur och ordning: Staden Seattle, företaget Microsoft och spelet Halo antar jag att det blir. (Bilden ovan är din FB-bild och jag gissar  att den är tagen på skoj vid Brunkebergstorg i Stockholm)
 
Som en mara har det hängt över oss en längre tid  att du kanske skulle åka tillbaka till US igen. Men innan allt var klart så var det ingen idé att ta några sorger. Förträngning är ju en effektiv försvarsmekanism.  Sedan någon månad har vi vetat säkert och nu närmar sig dagen för avsked för den här gången.
 
Vi hoppas få se dig i alla fall nästa vecka några dagar innan flyttbestyren tar över. Visst är vi ledsna, men tänker samtidigt på hur det var förr. Min pappas moster Anna ( gift Wesserling i USA) emigrerade i slutet av 1800-talet till Tacoma, som inte är så långt från Seattle. Hon kom aldrig mer till Sverige för att träffa sina föräldrar. Vi kan träffa dig med bara några timmars varsel, så visst är vår saknad lite pjosk. Min farmor Matilda åkte över för att umgås med sin syster i  ett år innan hon gifte sig med min farfar. De stod varandra så nära. Sen sågs de aldrig mer. Det var sorgligt på många sätt. Men alla hade det bra och fick det liv de ville ha,  så ändå inte!  Det får du också. Det blir säkert bra i Seattle och på Microsoft. Vi har kollat på internet, det ser ut att vara en trevlig stad och Risakos släktingar finns där, liksom gamla goda vänner sedan tiden på UDS i Norrköping och på Pandemic i LA. Det är bra att ha ett nätverk av vänskap överallt. Det är tryggt.
https://www.facebook.com/mattias.kylen.5

Kommentarer
Postat av: gunnardeckare

Kan tänka mig att det känns jobbigt.Men det är väl så det ser ut nu att hela världen är arbetsmarknad för de som vill.
Tänker ni hälsa på honom?

Svar: Nej tyvärr kommer vi inte att hälsa på, jag flyger inte, blir så dålig. Men jag hoppas han kommer hem ibland o hälsar på oss. I hans jobb så är hela världen arbetsmarknad, inte beroende av nationell kultur eller språk.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Så ni har också en Mattias! En Mattias som kommer att finnas på andra sidan klotet! Vår finns som sagt i Brasilien men nu har jag en anledning att åka dit. Hur som helst så är det roligt när de förverkligar sina drömmar. Även när det sker på avstånd ;-) Hoppas sonen ska få det riktigt bra!

Svar: Jag tror att han får det bra. Känns skönt att han har ett nätverk av vänner och fruns föräldrar och syster också i Seattle
Inga Magnusson

2013-09-21 @ 08:11:57
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback