Versace Versense mot älgflugorna!

Jag klev in på en parfymbutik och bad att få kolla på den parfym som luktade mest citron. Det skulle ju skrämma älgflugor. Försäljerskan stegade omedelbart fram till den här. Jag luktade på den och köpte. Damen i butiken såg lite konfunderad ut när jag förklarade att jag var på jakt efter en parfym som kunde jaga bort älgflugor men såg genast gladare ut när jag förklarade att om det funkade så måste det vara det ultimata försäljningsargumentet. Massor skulle säljas av den här parfymen om den skyddar mot älgflugor
.
Nu har jag sprutat på mig av den här  igår och idag vid skogsvistelse och faktiskt inte haft några älgflugor på mig, bara enstaka, och de har inte försökt attackera ansiktet. Det kanske funkar, eller också var det en slump. Jag ska prova några gånger till. Om det inte fungerar så får jag köpa riktiga citroner, lägga citronindränkt papper  i en perforerad plastpåse och hänga om halsen. Flugorna är värst i ansiktet när de försöker krypa in överallt och i håret. På jackan kan jag ha dem  utan större  problem.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17600836.ab

Kommentarer
Postat av: Pillan

Tänk vad gott alla älgjägare kommer lukta nu på älgjakten. Hoppas de tar hem ordentligt med citroner i affärerna till nästa vecka ;-)

2013-10-06 @ 08:37:34
Postat av: TantGlad

Det var då en bra parfym, då du nu slipper dessa jädrans flugor.
Ha en jättefin söndag nu!

Postat av: Gunnar

Jag tror att jag håller mig till tät klädsel. Har aldrig haft mer än nån enstaka med mig då. Märkligt att dom överlever nattfrosten?

Svar: Ja, de borde gå åt i frost, men inte!
Inga Magnusson

2013-10-06 @ 09:55:49
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Suss

OTROLIGT! Jag testar nog citroner innan jag köper parfym. Eller så går jag inte ut, men jag älskar ju skogen, så det blir inte bra. Dock har jag klarat mig rätt så bra i år. Det verkar inte vara lika mycket älgflugor här som i "våra" skogar norröver.

2013-10-07 @ 20:53:32
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Veiken

Det är bra att veta. Hoppas citron fungerar på alla äckliga insekter inklusive myggor! Citronhandlarna blir glada! :)

2013-10-08 @ 20:28:11
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback