Tack ...

... för alla hållna tummar och krya-önskningar till lille Oskar.  Jag har berättat för honom om all  support på bloggen och facebook. ;-)  Han hälsar och tackar också förstås.  Hela dagen idag, onsdag,  har han verkat piggare och ätit sammanlagt normalt fast i mindre portioner. Vi pjoskar förstås med honom hela tiden också så han är väldigt omhuldad just nu. Jag pratade till o med med honom i telefon idag när Roland ringde och berättade att han ätit bra mitt på dagen. Och han viftade på svansen enligt Roland, kände igen min röst. Just nu känns det hoppfullt. Men jag vågar inte ta ut nåt i förskott.
 
Imorgon blir det inlägg om min första vecka med 5:2 och bilder från barnbarnsfödelsedagen.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Ursäkta har tydligen helt missat Lille Oskar. Skönt att det verkar som han är tillbaka på banan.

Postat av: Gunnel

Det är precis lika oroligt när ens hund eller annat husdjur blir sjukt som när ens barn blir det. De är ju bebisen som aldrig blir stor. Hoppas Oskar kommer att känna sig lite bättre för var dag.

2013-10-24 @ 09:08:41
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: May Flodström

Vi tänker på er och förstår hur oroliga ni är. Men hoppas nu att Oskar fortsätter att äta sin nya mat och att han kryar på sig. Hälsa honom att vi håller tummarna här från Thailand.

Svar: Tack May, det ska jag göra! Hoppas ni har det bra där borta i värmen och inte längtar hem.
Inga Magnusson

2013-10-24 @ 11:31:57
Postat av: AnnaKK

Skönt att han har piggat på sej, men samtidigt tråkigt att det skulle vara njurarna som krånglar. Håller tummarna för att de ska funka så bra som bara möjligt i lång tid än!! :-) Ibland får jag för mej att allt som går att göra på människor även görs på djursjukhusen numera, fast det går nog ändå en gräns vid dialys och njurtransplantationer... :-I Men specialfodret kan säkert göra stor skillnad bara det!!

5:2 måste jag säga att jag inte alls har förstått grejen med...? Så jag tar mer än gärna del av dina kommande inlägg om den! :-)

Svar: Tack för det! Nej gränsen går inte vid dialys. Hundar med viss typ av skröpliga njurar kan behandlas med en sorts blodrening som är att likna vid dialys. ;-) Jag har läst några meter info om hundnjurar på nätet nu och stötte på detta bl.a. Men du har rätt i att man kan behandla djur helt suveränt numera. Och servicen är perfekt. Djursjukhuset vi besökte är mycket välutrustat med apparater för exempelvis ultraljud och duktig personal. Alla undersökningar kunde göras samma dag med lite väntan emellan, lille Oskar fick ligga en stund i deras hundstall när vi åkte ut på stan, sjukhuset har drop in och tar emot till åtta på kvällen alla vardagar! Hur många mänskliga behandlingsinstitutioner kan ställa upp med detta?????
Inga Magnusson

2013-10-24 @ 12:37:57
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Inger Maryissa

så skönt att vovven Oskar mår bättre och håller tummarna hårt för att det fortsätter så
mysigt det du berättar du du pratade med honom i telefon också ;-)
det får mig att minnas när mamma levde och jag räckte luren till min kisse också och det blev lite spinnande och ibland ett mjau till mamma ;-)

Svar: Djur kan tydligen känna igen röster per telefon.
Inga Magnusson

2013-10-24 @ 16:31:57
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback