Storm o orkan ...

... kallad Simone har vi förberett oss på, plockat in lösflygande föremål och så. Men inte en vindpust ännu så länge. På västkusten är det just nu orkan i byarna och så där 25.000 hushåll i södra Sverige har strömlöst. Antingen blir det inget här eller också kommer det i natt. Vi får se.  Kanske bäst att ladda datorbatterierna ifall.....!

Kommentarer
Postat av: Annika

Fy vad läskigt med Simone stormen. Känns bra att bo norr om Dalälven just nu. Håll i dig så du inte blåser bort ifrån oss.
Måndagskram

Postat av: Ailas

Hej! Här hos dig har det hänt mycket, ser jag... Min blogglust har varit låg ett tag, men kanske tänder jag mer nu när hösten är här på allvar.
Inte för att Simone synts till här heller och inte vill vi ha henne här. Det har regnat dock ikväll och jag tände ett par mysljus här vid datorn. Riktigt fint, t o m katten ser glad ut.

Svar: Mörka höstkvällar inbjuder ju mer till bloggande förstås. Och till att mysa med tända ljus.
Inga Magnusson

2013-10-28 @ 20:39:40
URL: http://ailasblogg.blogspot.se
Postat av: Freedomtravel

På vissa håll i landet verkar det illa. Undrar vilken väg stormen tar nu?

2013-10-28 @ 21:21:43
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Halland har haft upp till 37 sekundmeter i byarna. Halmstad och Laholm har drabbats värst. Hår i Falkenberg har huset skakat lite och när vi var på filmstudio inne i stan gick strömmen flera gånger så det blev inget i kväll. Men nu har det lugnat ner sig. Ganska mäktigt med skummande hav och naturens krafter!

Svar: Oj. det var häftigt. Då är det väl orkan? Vet inte om jag någonsin varit med om det. Här uppe i skogarna så blir det inte såna vindar. Tur att det gick bra med er i alla fall och huset, trots strömavbrott, men det kan man ju leva med ibland.
Inga Magnusson

2013-10-28 @ 22:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback