Matvägrar ligger en o gör här!

Oscar blir helgfin i tandgarnityret!
Teorin var att Oskar  hade ont av tandsten och därför inte ville äta på flera dagar. Alltså var vi hos duktige Garmiani i Årjäng och tog bort den med ultraljud. Sövd förstås blev  hund då. Nu får vi se om han börjar äta igen när det tandonda gått över. Dricker gör han i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Marie

Rutan var till veterinären och drog ut ganska många tänder för några månader sedan. Vi hade misstänkt en längre tid att hon led av tandvärk och varit till veterinären två gånger tidigare, men de lugnade oss med att det bara var lite tandsten. Efter ytterligare en tid åkte vi akut till ytterligare en veterinär och mer eller mindre krävde en ordentlig undersökning och då visade det sig att lilla tjejen hade tandlossning och de var tvungna att dra ut 6 tänder. Vi var både arga (verkligen arga) och besvikna på de förra veterinärerna som bevisligen orsakat Rutan ett enorm (och onödigt) lidande under en längre tid. Nu är allt dock löst och hon mår bra igen. :-)

Svar: Himla slarvigt av de första veterinärerna! Tänder är verkligen viktiga för en hund. Nu äter faktiskt Oskar igen så vi hoppas att det var så enkelt.
Inga Magnusson

Postat av: Hannele

Tråkigt.

2013-10-12 @ 10:34:25
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Inger Maryissa

Stackars lilla vovve som haden ont i en tand.
skönt att även vovvar kan gå till tandläkaren ;-)
och hoppas han piggnar till snart och det tandonda går över snart och han börjar äta som vanligt igen

Svar: Ja, tyvärr var det många tänder, men nu äter han igen. Hoppas det håller i sig.
Inga Magnusson

2013-10-12 @ 22:35:13
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback