Lille Oskar-plutt!

Matintresset verkar hålla i sig. Nu är det igen intressant vad vi har för oss o köket och i kylskåpet. Tack o lo,v så verkar njurfodret, Royal Canin Renal, vara smakligt så han äter det. Torrfodret har han ätit tre gånger i dag tror jag. Det verkar allt mer hoppfullt, fast han är rätt trött på något sätt.
 
Funderade på att ta en promenad med honom men väntar nog till helgen. Han får ändå en hel del motion när vi släpper ut honom på linan ibland, den som går här från ytterdörren till tvärs över parkeringen.
 
Lille Hej, dunkerstövarvalpen,  var på social träning idag i Årjäng. Han ser ju bara mig och Roland i princip, det är lite ödsligt här ute i skogen och han har varit en aning avvaktande  mot nya människor. Så vi tog honom med till Årjäng idag och jag travade opp och ner på Storgatan med honom. Först var han väldigt skeptisk och skygg för allt från människor till bilar och löv. Och framför allt lejonen vid Folkets Hus ;-) Men det gick allt bättre. Det behövs nog några träningstillfällen till så han kan uppträda trevligt på exempelvis en hundutställning. Och till våren blir det dressyrkurs förstås. Bra för umgänge både med andra hundar och nya människor.
 
Och tack till Gertie som räddade mig ur en pinsam situation i Årjäng, hade glömt de små svarta påsarna förstås.

Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa

Så söta bilder på vovven.
och skönt att han äter bättre nu och hoppas det fortsätter så
och att han snart blir helt friskt och kry

Postat av: Anonym

Hej! Tack för hälsningen hos mig, det glädjer! =D Var längesedan jag var här och ser att lille Vovven varit sjuk...men bättre nu - hoppas han kryar på sig ordentligt nu!!!

Trolda - kramar =D

2013-10-24 @ 21:03:47
Postat av: Znogge

Så skönt att han fortsätter att uppskatta maten. Hoppas att det fortsätter så och att han piggnar till!

2013-10-24 @ 21:29:43
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Gunnar

Social träning för hundar lät kul. Har inte tänkt på det men det är klart att dom också måste lära sig att vistas bland folk. Motsatsen är det väl när man ser hundar i folkmyllret i Stockholm. Tänker på det ibland när jag ser små hundar bland alla människor i storstan.

Svar: Ja, det slog oss att lille Hej behöver bli van vid andra människor än oss. Det blir ju lite ensligt här.
Inga Magnusson

2013-10-24 @ 21:35:51
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback