Slisk är trendigt!

Spelar ingen roll vilken tidning eller vilket teveprogram man kollar på numera. Det bakas,  det tipsas om söta bakverk, det ena läckrare än det andra. Det ska både smaka gott och se fint ut, som små skulpturer! Många av oss gravt medelålders trodde nog att kafferepens tid var över för alltid, ersatta med kruskakli och surdegslimpa. Men icke! Till slut kommer allting tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Och alla kakor o dyl ska vara jättestora. Som muffins. En räcker för två.

2013-11-13 @ 23:38:55
Postat av: AnnaKK

Den där cupcake-trenden som slog ner häromåret, har nog varit rena fördärvet för många... :-( Själv gillar jag som tur är inte så värst att baka, så jag har klarat mej från att falla i åtminstone den sockerfällan. Men det finns ju fler... Lösgodiseländet i alla affärer tex! Bästa knepet att avstå det är (enligt mej) att tänka att det kanske har varit nån med vinterkräksjukebasilusker på sej och pillat i varenda låda och på varenda godisbit... X-(~

Svar: Lösgodis har jag inga problem att avstå ifrån, just med det motiv som du anger; snusk! Bakar gör inte jag heller så det går bra. Men det är värre med chokladgodis, trycker utan vidare i mig massor om jag inte försöker stålsätta mig och stoppa när jag väl börjat.
Inga Magnusson

Postat av: Gunnar

Det blir lite konstigt när det samtidigt finns en debatt som handlar om att få i sig mindre mängder av socker. Med bl a Diabetes typ 2 som en uppenbar risk.

2013-11-14 @ 15:06:34
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback