När jag får tid ...

.... så väntar ett antal småprojekt på att bli gjorda, exempelvis sätta tassar på tvättkorgen som verkar slita på golvet. Men den där tiden tycks aldrig komma, några projekt har väntat i åratal. Undrar om jag planerar för dåligt? Alla andra tycks ju hinna med. Och advent skulle ha förberetts, varken stjärna eller stakar är framme. Suck!

Kommentarer
Postat av: tant Hannele på Hisingen

köp ny snyggare tvättkorg av älta plast :)
Eller två; en för vittvätt, en för kulör.

Svar: byter aldrig ut min tvättkorg som är perfekt färgmatchad till badrummet o som kommer att hålla min levetid ut. Men tassar ska den få - när jag får tid ;-)
Inga Magnusson

Postat av: Lena

Du behöver inte göra allting nu, när du är enhandad!
Jag har läst alla antijulstressartiklar och inser att jag tillhör fel generation.

2013-11-27 @ 15:34:20
Postat av: Annika

Äsch, stressa inte. Gör bara det som känns viktigast. Tycker mig se att fler och fler tar fram sina julsaker väldigt tidigt. Och det är nog för att tiden inte riktigt räcker till.
Onsdagskramen.

2013-11-27 @ 19:10:35
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Hur har du det med näven? Lät inge´vidare det där.Ont med brännskador.
Apropå hinna med: Alla andra hinner inte alls med! Det är sånt man tror när man går där och blänger snett inom sina egna fyra väggar.Har jag fått för mig! Och du hinner ju med så mycket väsentligheter i livet; som att ta vara på och umgås med din familj och dina vänner, vårda och älska dina djur,laga god mat stup i kvarten,vara ute i naturen, inreda en hoper hus...- fyll på listan själv! Och en vacker dag sätter du dit de förbaskade tassarna och överraskar dig själv.Så nöjd du ska vara då! Men skullade gjortar ska inte få förpesta våra liv! Slut på predikan. Kram!

Svar: Tack Kerstin! Du har så kloka o tröstande ord på vägen. Ingen av oss är perfekt, fast vi strävar o försöker, visst har vi alla våra tillkortakommanden och dem får vi leva med och vara nöjda ändå. Bra med en påminnelse om det. Det går inte att hinna allt.
Inga Magnusson

2013-11-27 @ 23:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback