Ikeas julbord!

En dag var vi på Ikeas julbord i Karlstad! Det dukas upp från kl 15.00 på eftermiddagarna och kostar 99 kr / pers om man har Familykort. Jättegott var det. Sirapsfläsk var en nyhet, kroppkakor en annan och sen allt annat traditionellt som hör till, alla varianter både kallt och varmt. Om jag nu ska vara petig och klaga på nåt så blir det på Ris a la Maltan. Den var lätt smaklös, ingen vanilj i tror jag och kanske för lite grädde.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Maken och jag hade väl nästan bestämt att vi ska testa IKEAs julbord i år, men så blev vi äntligen igår bjudna på ett julbord tillsammans med hans gamla jobbarkompisar som ska avnjutas vid Lucia - och då nöjer vi oss nog med bara det. :-) I och för sej har jag bara hört gott om IKEAs julbord, men det lär bli alldeles för stort kaloriintag även utan det innan december är över och förbi, så... <:-)

Postat av: Gubben

Ser gott ut tycker jag och priset 99 kronor är helt okej!

2013-11-28 @ 18:16:50
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Gunnel

Vi har diskuterat att besöka IKEAs julbord, men var inte säkra på om det skulle vara värt besväret. Efter din bild att döma och det du skriver, så tror jag nog att vi gör ett försök. Ha en fin helg

Svar: Ikeas julbord är riktigt bra - klart prisvärt!
Inga Magnusson

2013-11-29 @ 08:43:33
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: Veiken

Jag är ingen vän av bufféer, men ett julbord om året vill jag gärna vara med på! Plus det som man har hemma på julafton, sedan räcker det! IKEAS är verkligen billigt! :) Kul att det var gott!

Svar: Ikea hade verkligen med i stort sett allt som man får betala flera hundra för när man äter julbord på restaurang, klart godkänt!
Inga Magnusson

2013-11-29 @ 11:27:49
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback