Agenda

Åska i morse på väg till skolan och skyfall med hagel i ett märkligt ljus. Fel årstid känns det som.
 
Frysskåpet har havererat och det är inte lönt att reparera. Nytt alltså. Jag vill ha som R o Å-B i Snarkil, två kylutrymmen upptill och två frysutrymmen nertill. Det verkar himla praktiskt. Men totalhöjden är bara 1.55 så det finns inte så mycket att välj på som är delat. Vi får kolla. 
 
När jag kom hem var Oskar moloken och hade inte ätit nåt på hela dagen. Men han började sent omsider nappa i sig lite blötfodet. Lyckades till slut sammanlagt ändå få i sig en halv dagsranson, bättre än inget.
 
Kvällen avslutades med att vi firade Vegandagen med att äta kokt potatis, sallad, tomater, äpple, kokta morötter, rejält al dente grön sparris, aroniasylt - och älgfile! Till det ett glas rött Lindeman. "Oss är det inte synd om" är dagens fältrop.
 
Idol var bra och Skavlan ok. 
 
I morgon jagar gubben älg och jag ska pjåska med Oskar, kanske läsa en god bok eller eventuellt en dålig bok. 
 
(Hej är inte bortglömd fast jag nu mest skriver om sjuklingen Oskar. Roland är ute med Hej lös en långtur varje dag i skogen, ofta tillsammans med Jazz. Idag var de ute på eftermiddagen.)

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Hoppas det är bättre med Oskars matlust idag, och att du får en mysig stund med den goda boken osv!

Här är det äntligen som vanligt igen efter stormen Simones framhärjningar, men allt släpar efter - särskilt mitt skolarbete. Så jag borde väl ägna en stor del av helgen åt det... Lockar dock inte så värst! <:-)

Postat av: Znogge

Så skönt att han fick i sig en halv portion i alla fall. Det är verkligen inte lätt när djuren inte är helt bra. Man vill dem så väl men är ändå hjälplös...

2013-11-02 @ 10:38:27
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Lennart Carlstedt

Är älgfilé veganmat i Värmland?

Svar: Nä, men det var liksom lite tvärtomfirande, för att vi inte är veganer. Vi gillar kött, särskilt viltkött, och ser ingen anledning att skämmas för det.
Inga Magnusson

2013-11-02 @ 23:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback