5:2 blir 6:1

Efter två veckor med 5:2 diet så blir det nu 6:1 istället. Eftersom jag tappade så där 4 kilo på två veckors 5:2 så kanske det blir lagom vikthållande med 6:1 framöver. Det innebär 6 dagars ätande som vanligt (inklusive slisk och praliner!) och en dag på svältkost med några kokta grönsaker. Jag testar och ser hur det går. Vill inte gå ner mer i vikt nu, har landat ganska rätt för tillfället. Gamla kärringar ska inte vara för rangliga.

Kommentarer
Postat av: TantGlad

Alla dessa dieter är inte alls bra för kroppen. Går i näringsnära kurser just nu, och där har dieter kommit upp i fråga. Fast det med dieter är inget nytt presis.
Bra kanske att gå ner i vikt, men oftast går man upp lika snabbt i vikt då man lurat kroppen med dieter.
Önskar dig en fin dag nu!

Svar: Nja, jag hade nog tänkt inrätta mig i ett liv med lite halvsvält en dag i veckan. Jag tror att det är nyttigt för kroppen att slippa hålla på med tung matsmältning hela tiden. En dag i veckan kan vara lagom för alla organ att kunna återhämta sig lite. Jag är konstant pigg den dagen även om jag fryser mer än vanligt. Slipper ju sockersvackorna. Det är ju också ett knep för att kunna frossa i vanlig mat de andra dagarna. Jag är alldeles för karaktärslös för att konstant kunna avstå allt smarrigt ätbart. ;-) Alternativet till 6:1 för min del är att låta vikten dra iväg uppåt och det är inte så nyttigt heller.
Inga Magnusson

Postat av: Znogge

Låter som min nuvarande metod ungefär. Jag vill gå ner lite men har ingen större brådska... Nej, kärringar ser lätt äldre ut då ;-)

Svar: Snabbfix är kanske inte det ultimata när det gäller vikt. Kan vara en idé att försöka hitta en livsstil som man gillar och som är hållbar i längden, en som inkluderar praliner till exempel ;-).
Inga Magnusson

2013-11-12 @ 06:46:20
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Gunnar

Grattis till viktminskningen men jag är ändå tveksam till metoden

2013-11-12 @ 19:47:27
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: TT

Metoden är alldeles perfekt! Kroppen mår bra av att vila en dag eller två i veckan och jag får också en enorm energi, inte heller behöver jag planera så mycket utan vet att jag kan dricka frukostvällning, äta soppa till lunch och något lätt till kvällen på mina 500 kalorier.
När jag når min vikt går jag över till 6:1, precis som du.

Svar: Funkar 5:2 för dig? Går du ner i vikt?
Inga Magnusson

2013-11-13 @ 15:24:10
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback