Vädra för miljön!

K&US vädjar till sina klädköpare att vädra mer och tvätta mindre, för miljöns skull. Det går åt mindre energi då och det blir mindre avfall. Så jag vädrar min K&US - tröja, fast jag vet att den tål tvätt utan att mista formen och färgen. Detta är en av de blåklintsblå som jag köpte sist i Stockholm i affären vid korsningen Hornsgatan - Götgatan. Himla skön är den. Använder den i tid och otid! Tänk att stickat linne är så skönt!
 
Ser nu att jag hängde den på en av mammas gamla klädhängare, en sån som var klädd med rynkat tyg för att inte tröjor skulle tappa formen vid hängning

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag har också några av min mammas klädhängare med rynkat tyg, men trott att det bara var pynt. Tack Inga för att du delar med dig och berättar.

Så praktiska och medfött miljökloka våra mammor var!

Svar: Jag blir rörd och varm om hjärtat varje gång jag använder de här hängarna. Ledsen att jag inte sparade alla, bara några stycken, för de är himla bra.
Inga Magnusson

2013-05-23 @ 09:41:23
Postat av: Suss

VA? Är det därför en del av min mormors och mors gamla galgar är rynkade? Jag har också en hoper som har virkad "kostym" utanpå. Är det samma syfte? Det där hade jag inte en susning om, trodde bara det var för att piffa upp de tråkiga trägalgarna lite. Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt. Tack!

Svar: Ja, det är perfekt, tröjor hänger sig inte och blir inte vida i halsringningen
Inga Magnusson

Postat av: Suss

P.S. Skulle förresten gärna ha den tröjan också!!!!

2013-05-24 @ 19:19:37
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback