Uppkopplingabstinens ...

... har jag haft de senaste månaderna. Det har varit mest långsam och dålig uppkoppling via dator, med långsamt mobilt bredband hanterat med en iPad.  Ibland har det bara stängt ner, det har inte varit möjligt att länka till andra texter eller till tidningsartiklar, svårt att hantera bilder. Tålamodsprövande är bara förnamnet. Men nu är allt på banan igen och funkar som vanligt.   Himla skönt är det! Tänk att man blir så beroende av snabb och säker datoruppkoppling!

Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa

min uppkoppling mobilt bredband ( telia ) har också varit ganska trögt den sista tiden.
och ibland den stängt ner eller blivit avbrottt ett par sekunder ganska ofta
en gång när jag ringde om detta så fick jag svaret att det kunde bero på mycket data-trafik just där jag bor och på 3G nätet
för de flesta mobiltelefoner går på detta nät också

Postat av: Suss

Jag förstår abstinensen. Jag som inte hinner eller orkar koppla upp mig och blogga mellan varven, än mindre läsa andras bloggar. Hoppas på en lugnare tillvaro när allt IUP:ande osv är färdigt! Längtar till pensionen!

Svar: Det är inte alls fel med pension! Jag är ju numera jobbande pensionär, fast bara varannan dag. Det är lagom och kanske kan jag tänka mig att fortsätta med det även efter den magiska gränsen 65. Den som lever får se, så får man ju tänka numera när åldern kryper på.
Inga Magnusson

2013-05-11 @ 22:40:16
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback