Mareks vin

Den här flaskan har stått  lager sedan förra sommaren. Den var en gåva från Marek o hans fru. Marek jobbar med vin och det kräver respekt för hans val.  På flaskans etikett skrev jag då nåt som det tagit möda att tyda. Men till slut lyckades jag. Det står till pepparrotskött. Alltså gjorde jag pepparrotskött  på älg och visst passade vinet. Tack Marek, ett gott val! Det var smakrikt med inslag av frukt o blommor, perfekt att balansera den kraftiga kryddiga maträtten. Sen är kokt kött himla bra mat. Det blir en middag med kött o potatis, sen en god soppa på buljongen och till sist pytt i panna på köttresterna. Vi gör det alldeles för sällan bara.

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej Inga!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback