Lånat telefon ...

.. har jag, gubbens gamla jobb-mobil, Nokia C5. Så nu kan jag ta emot samtal och meddelanden och också ringa på mitt vanliga gamla nummer. Han bytte bara simkort, jag har ingen aning om sånt men det gick smärtfritt. Funderar på nytt telefoninköp; Galaxy eller iPhone de senaste modellerna. Någon som har synpunkter eller erfarenheter av dem; goda eller dåliga?

Kommentarer
Postat av: soffie

jag har en Sony experia å är nöjd med den men ska jag byta framöver så får det bli en iphone har bara fått för mig att de är bra:) du får meddela vad det blev för inköp sen :)

Postat av: Lennart Carlstedt

Beror ju på vad du ska ha den till. Galaxy S4 är en mycket fin telefon men jag skulle säga att du lika gärna kan köpa en S3 för billigare pris.

Jag ogillar Apple som företag och skulle aldrig köpa en Iphone. Nackdelen är bl a att man blir mycket mera låst och när batteriet är slut kan man inte byta det själv. Galaxy S3 utsågs av alla facktidningar till världens bästa telefon. Och att den sålt i 40 miljoner exemplar tyder nog på att även konsumenterna gillar den..

2013-05-29 @ 23:10:40
Postat av: tant Hannele

Sim-kort får du lära dej vad det är....

Svar: Ja, det verkar så!
Inga Magnusson

2013-05-30 @ 07:18:40
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Gunnar

Jag har både Ipad och Iphone. Mest för att jag inte orkar lära mig ett helt nytt handhavande. Jag vet att Iphone funkar jättebra men har förstått att dom som har Galaxy också är nöjda. Så det spelar nog ingen roll vilken av dom som du köper.

2013-05-30 @ 07:21:01
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback