Baldurbraga ...

... ska hon säkert inte heta, men här på bloggen får det bli arbetsnamnet så länge. Alltså det har blivit ett litet stoföl här på Prästgården. Ägare är ¨svåger Gunnar och han (o Lillemor) var med när det hände i går kväll vid 10-tiden. Lilla fölet har redan varit ute i hagen en sväng idag med sin mamma och hon var jättesnäll att leda ut o in. Den som vill se det får gå in på Ann-Charlottes facebook. Mamman till fölet är alltså  Gunnars Lillbraga och fadren heter Baldur nånting. Gunnar vill gärna ha in namnförslag på den nyfödda.  
 
Med på bilderna är förstås Gunnar och Ann-Charlotte. Tänk att nyfödda fölungar är så försigkomna redan första dagen. Söt är hon. Ska bli roligt att följa hennes uppväxt här på Prästgården. Kanske blir hon lika söt som min favvohäst Moe Braga. Henne har jag visat bilder på lite nu och då här på bloggen, för hon var speciell från början. Fast jag är ju rädd för hästar. De är farliga i bägge ändar som en god vän brukade säga.Jag kollar helst på avstånd.

Kommentarer
Postat av: soffie

å va gulligt föl ,va spännande för lilla tösen å va med...

Postat av: Gunnel

Jag kollar också gärna hästar lite på avstånd, men det här fölet är ju bara så gulligt.

2013-05-05 @ 21:18:11
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: Suss

Hej hopp, jag är på bloggbanan igen. Minns du att Åke hade en häst som hette Brage? Kom bara att tänka på det när jag läste.
Intressant med den vita gräsanden, återkom gärna med mer om den.

Svar: Den hästen minns jag inte, men antar att det var en bamsig ardenner. Gräsanden återkommer jag gärna till.Roligt att du är tillbaka på bloggen igen.
Inga Magnusson

2013-05-06 @ 21:56:51
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback