VANN!

Vann gjorde jag, jag som aldrig någonsin vinner någonting! Fast det kan ju bero på min obenägenhet att tävla. Feg förstås! Eller också för att jag aldrig går igång på tävlingar, vare sig att delta i, eller kolla på. Jag blir liksom inte engagerad och orkar inte få det till att bli viktigt.
 
Men nu vann jag alltså ärtgissartävlingen på jobbet. Kollega E hade lagt ett antal ärtor i en glasburk och så skulle man gissa hur många det var. Jag kom närmast på 598 och det fanns 612.
 
Trodde länge att priset nog blir burken med ärtor, lagom till en soppomgång. Men det blev trevligare ärtor, luktärter. Tackar, tackar! Så  nu ska jag odla, bara det blir varmt. Vi har nyss haft - 17 grader här så det lär dröja ett tag innan ärtorna gror. Är det +7 grader i jorden tro, som behövs? Minns inte.
 
En trevlig arbetsplats har jag i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Suss

Jag kan bara säga GRATTIS! Jag vinner heller nästan aldrig, men jag dristar mig till att försöka någon gång då och då. En trisslott, eller andelsspel på trav, men ytterst sällan. JO, jag vann en gång, 3000 kronor, men jag fattade inte det förrän min arbetskamrat kollade och sa att jag nog hade vunnit lite pengar. Höll på att svimma när det var så mycket och ändå är det väl ingenting jämfört med storspelarna.

Svar: Ahh, vi har tur i kärlek istället!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback