Tänder lampor på Earth Hour gör jag!

Det gjorde jag förra året och det kommer jag att göra i år också. Jag tänder alla lampor och kör igång så många maskiner jag kan, givetvis inte tomma, men sparat till just då. Det är min protest mot Earth Hours arrangör, WWF, som saboterar de demokratiska besluten i vårt land angående rovdjurspolitken och som är en toppstyrd organisation i stiftelseform, helt stängd för insyn utifrån när det gäller internationella ekonomiska flöden. Om inte de här s.k. miljöorganisationerna hade anmält Sverige till EU så hade vi haft en fungerande plan för rovdjurhantering idag, en plan som beslutats i demokratisk ordning i vårt land utifrån våra förutsättningar.
 
Jag uppmanar alla andra som i likhet med mig är missnöjda med WWF att demonstrera genom att tända lampor och spara disk och tvätt till Earth Hour!
 
Det är lördag 23;e mars kl 20.30

Kommentarer
Postat av: Lena

Du kanske kan starta en motrörelse, Black Earth?

Dess motto är, att ju snabbare vi kan göra slut på alla fossila bränslen desto lättare är det för jordens befolkning att förstå, att vi måste använda långsiktigt hållbara energisystem.

Alldeles utmärkt!


Svar: Nja, jag slösar inte på det vi får från våra energistystem, om jag tvättar /diskar på lördag 20.30 eller lördag 18.00 spelar ju ingen roll. Jag vill inte plädera för mer energianvändning, bara protestera mot WWF. Vi som är rovdjursdrabbade är helt i händerna på dem. Och WWF är en skum organisation över hela världen, ingen vet hur mycket pengar man hystar omkring globalt och hur mycket ägarna, två män i USA, tjänar på insamlade medel och bidrag.
Inga Magnusson

2013-03-19 @ 08:38:35
Postat av: Marie

Hahaha... Här var det tuffa tag. Tur att vi är vänner ;-)))

Postat av: Lena igen

Jag håller helt med dig, när det gäller WWF! Det vet du och även varför. Med alla toppkändisar i styrelsen kan de ägna sig åt bluff och bedrägeri i stor skala. Bara det är lönsamt.

Minns Nils Dahlbecks testamenterade fond för stöd av Svenska Lantraser. Den har plundrats och inte redovisats på flera år.(Tv4 nyheter). Då skyllde WWF ifrån sig på banken!

Och så vargarna.... grrrr!

Marie, det är lugnt! Inga är en modig kvinna som gillar att möta utmaningar. Och jag gillar henne, det vet hon.

Svar: Ja, du och jag hör till de få som har genomskådat WWF. Hoppas att jag får uppleva i min livstid att det hela avslöjas.
Inga Magnusson

2013-03-19 @ 18:17:29
Postat av: Christer

Varför är du du så emot varg? De e mycket värre med alla jävla flyktingar o invandrare här i Sverige som ställer till problem för vanligt folk varför skrivs inget om detta?Ja menar de e bostads brist folk som har jobb o vill flytta hemifrån får ej lägenheter men kommer du som flykting så är allt serverat svara på det du å ta lite engagemang i denna fråga istället för några få vargar. PS ja håller också ljuset tänt men inte på samma som dig utan för ja tror ej på global uppvärmning det är bara en penning fråga.....Gå i Årjäng en lördag kväll genom katthult o guldbron så kommer du tycka att skogen nära dig är en trygg plats.

Svar: Om jag tvingas leva i ett vargrevir så kan vi säga adjö till jakten med drivande hund, för det blir för farligt för hunden som jagar så långt från oss. Och den jaktformen betyder mycket för oss i vår familj. Att tvingas avstå från den för att vi är rädda för att hitta hundarna uppslitna i buken av vargangrepp, är att tappa mycket livskvalitet för vår del. Sen kan jag nog tycka att det vore en obehaglig känsla att gå ensam och obeväpnad i skog och mark i ett vargrevir. Och det är ju sånt man vill kunna göra i samband med bär - och svampplockning.
När det gäller invandring så har jag svårt att skylla på invandrarna. De har ju i princip blivit välkomnade hit och det är inte juste att då inte kunna erbjuda ett värdigt liv. Om vi inte har råd eller möjlighet till det, vilket det ser ut som idag, så borde vi begränsa det hela. Bättre att ta emot färre och de som kommer kan få rimliga villkor att ha ett bra liv här. Många är ju flyktingar som så snabbt om möjligt vill tillbaka igen till hemlandet. Efter Kosovokriget så for de flesta tillbaka igen och det kommer säkert Syrien-flyktingarna också att göra. Hur många vi ska ta emot och kostnadsfördelningen mellan stat och kommun borde vi kunna diskutera utan att bli beskyllda för främlingsfientlighet.
Ps Bra att du håller ljuset tänt på Earth Hour. Jag är också tveksam till den globala uppvärmningen och framför allt till påståendet att mänsklig påverkan ligger bakom, men det är alltså av andra skäl som jag protesterar mot WWF genom att köra dagens tvätt och disk då.
Inga Magnusson

2013-03-19 @ 22:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback