Runt bland bloggar ...

... försöker jag ta mig med hjälp av paddan och i lite skröpliga uppkopplingsförhållande ! Bara för att finna att min dator gör skillnad på bloggar, vissa går alldeles utmärkt att komma in på, men andra låser sig totalt. Så jag får passa på att ursäkta om det blivit långt mellan kommentarer o besök hos en del. Det är alltså inte jag som diskriminerar utan min padda.  Sen är det en konst att skriva texter på paddan förstås, den hittar hela tiden på egna ord istället för dem jag skriver och envisas gång på gång! Suck! Undrar om det går att slippa den där funktionen.?
 
Gubben kom just hem o hade överlevt spårläggning på sjön ut till T o À-M i Egenäs. Det gick att åka men var vattensjukt på en del ställen så det blir kanske inte så bra skidåkning. Men det går bra àtt starta vid vår brygga istället för den som vill slippa vatten o värsta blåsten.

Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Det är skillnad att läsa bloggar på datorn och på iphonen också tycker jag. Vissa bloggar kan jag bara kommenetera på från datorn, inte från iphonen...

Svar: Ja så är det og o din blogg är tyvärr en av dem jag inte tar mig in på just nu. men från o med imorgon funkar det igen med vanlig dator.
Inga Magnusson

Postat av: Lennart Carlstedt

Du kan nog stänga av denna funktion genom menyn Inställningar-Tangenbord. Där ska finnas alternativ av olika slag. Tyvärr har jag inte ipad själv men hoppas detta kanvara till hjälp..

Svar: Tack för tipset! Jag var inne där och justerade, tror att det funkar bättre nu.
Inga Magnusson

2013-03-02 @ 23:11:56
Postat av: Inga Magnusson

Tack för tips! Jag hittade funktionen och nu verkar det som om jag slipper hittepåtexter.

2013-03-03 @ 05:45:49
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback