Personal shopper!

Egentligen en bra idé, i grunden menar jag. En "Personal shopper" är alltså en person som hjälper till att välja kläder.
.http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/jag-blir-glad-av-min-garderob
 
Jag som är totalt obegåvad och ointresserad av mina kläder och klädinköp skulle tycka om att ha någon som hjälpte mig att välja plagg, färger och så. Allt skulle då  passa ihop, det skulle inte flyta omkring plagg i garderoben som inte passar till nåt och som är oanvändbara. Det en personal shopper kostar kan antagligen sparas in på att man köper färre klädesplagg, men rätt. Och får en basgarderob som går att komplettera.
 (När jag googlar på fenomenet personal shopper, så finner jag att den här hjälpen är kostnadsfri på vissa platser, exempelvis Åhlens Stockholm! men då antar jag att man får hålla sig till just den affärskedjans kollektion o det blir ju begränsat)
 
Min garderob är märklig på ett sätt. Det förstod jag när jag jobbade tillsammans med en kollega i samma rum i 2 år. Hon märkte det och jag berättade hur det var: När jag hittar ett plagg som jag gillar så köper jag flera lika  på en gång, innan de försvinner ur butiken. Ibland flera av samma storlek, ibland i två olika storlekar för att de ska kunna hänga med i viktförändringar. Mina jeans består  exempelvis av 4 + 3 + 2 + 1 + 1 lIka / storleksvarierade.  Det samma gäller en del favvotröjor som blå polo med korta / långa ärmar, svarta polo med korta / långa ärmar, jeansskjortor osv.

Kommentarer
Postat av: Herta

Verkar vara ett manligt sätt, det där att köpa flera av samma sort men däremot i olika storlekar?

Svar: Mmmm... Flera storlekar för säkerhets skull. Jag ligger lite mitt emellan två storlekar, så några kilon upp eller ner gör skillnad. Det kanske är manligt att köpa flera lika plagg men jag känner ingen som gör det, inte någon kvinna heller för den delen.
Inga Magnusson

Postat av: soffie

kikar in å önskar dej en GLADPÅSK!kram

2013-03-29 @ 20:59:36
URL: http://soffie69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback