EUs hantering av snus ...

... är trist, men inte överraskande. En beslutsfattare avslöjades med fingrarna i mut-syltburken och fick avgå. Efter det så skulle allt hanteras korrekt. Men det är precis som med rovdjursbesluten; man väljer ut fakta som man  fått fram på lösan grund = bluffsiffror. Någon sorts hämndlystnad och maktfullkomlighet kan anas bakom hanteringen. Dessutom verkar enskilda personers agenda få styra. Snustillverkarna i Sverige överraskade genom att inte vilja betala mutor utan avslöjade istället EUs korrupta företrädare. Nu blir det hämnd.  Sverige har obstruerat mot enskilda EU-företrädares rovdjurspolitik och det ska också hämnas. Det är lågt.
 
Jag tycker mindre och mindre om EU. Om vi nu inte kan gå ur, så borde vi åtminstone  omförhandla och lägga ett större avstånd mellan Sverige, som är en demokratisk stat, och det här maktfullkomliga gigantiska överbygget.
http://www.expressen.se/nyheter/eus-bluffsiffra--om-svenskt-snus/
 
  

Kommentarer
Postat av: TantGlad

Håller med om EU.

Tittar in för att önska dig en fin helg!

Postat av: Suss

Jag går mer än gärna med i ledet för "Sverige ut ur EU!" Jag ville aldrig in och förde en högljudd nejpropaganda innan det var dags för omröstning.

2013-03-16 @ 16:28:50
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback