En stjärna i himlen.

En stjärna i himlen fick jag nog efter äckelstädningen idag och så kvällens mer påtagliga belöning; oljefotbad. Det är skönt för torrsprickiga fötter. Man gnor in fötterna med olja, olivolja eller nån annan. Sen en plastpåse på varje tass och så ner i varmt fotbad. Jag har alltid en vattenkokare full med varmt vatten bredvid så jag kan fylla på ett tag. I kväll fick det bli den tid det tog att se Veckans Brott med Leif GW.( Han är inte fel att lyssna på, men det  här krafsandet på kroppen får han gärna sluta med för min del). Det måste vara den långa o kalla vintern med torr luft som gör att huden blir så torr och sprickig, både på händer o fötter.

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Tusen tack för tipset! Detta ska provas,måste vara mkt välgörande.

Svar: Jag har varit ovanligt torr om händer och fötter i år. Kanske för att det varit så torr luft så länge i år. Oljan försvinner in i huden direkt.
Inga Magnusson

2013-03-20 @ 13:21:56
Postat av: Suss

Detta har jag aldrig testat, men kommer nog att göra. Jag har dessutom ett fotbad efter modern, som man ansluter till el och kan välja durr och/eller värme. Kommer jag mig för att rigga upp det hamnar det säkert på bloggen. Jag är dock torrast om händerna och håller med dig, aldrig har det varit så illa som i år.

Svar: Jag köpte ett sånt med durr eller värme, men det lät så mycket så jag orkade inte lyssna på det. Det är redan bortskänkt. Den här varianten är min favvo just nu.
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

WOW! Tack för tipset. Det är något som mina fötter behöver så här års! Jag har aldrig tänkt på att bada fötterna med plastpåsar på. Nu ska jag testa! :)

Svar: Det är jätteskönt! Du ska absolut testa oljefotbad.
Inga Magnusson

2013-03-20 @ 18:43:21
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Kicki

Så underbart det ser ut...detta skall provas ikväll...riktigt längtar...kram och fin helg

2013-03-21 @ 16:46:54
URL: http://Blogg.vf.se/Kicki
Postat av: Kicki

Så underbart det ser ut...detta skall provas ikväll...riktigt längtar...kram och fin helg

2013-03-21 @ 16:47:57
URL: http://Blogg.vf.se/Kicki

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback