Bilder från torsdags grillning

p
ridda
Till slut hinner jag med lite förklaringar till bilderna:
Hundspannet kom till oss vid bryggan idag och pratade. Det var den tyska familjen från Laxvik, nja det är där de har sitt feriehus, annars bor de i Tyskland förstås. Hundarna är väldigt snälla och lydiga; en tik och en hane av rasen Alaskian Malamut + två valpar 4 månader gamla. C känner sig osäker ihop med hundar och då flyttade ekipaget genast till Axels brygga för sitt fika. De tar korta turer för att inte fresta de växande hundarnas höfter.Roland gick dit med Bill för att kolla på hundarna och Lina skidade iväg dit också förstås för att snossa med valparna.
 
Det blev lite skidåkningstest, funkar fortfarande i spåret.  Vi grillade korv och drack kaffe i vårsolen, som värmde. Mammor o barn gick halva vägen hit ut för att få frisk luft och motion. Jag passade på att åka en sväng på skidorna under tiden.
 
Vid hemkomsten blev det dubbelbad hos oss i duschen med Bill o Bobo, sen kom barnens pappor från Stockholm och vi åt lite mat på Brogärdet. Tidigt sänggående blev det, för alla var trötta.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Underbara bilder. Till och med jag skulle nog kunna tänka mig att åka skidor på is i så fint väder! :)

Svar: Plattskidåkning är fantastiskt roligt även om man inte är någon duktig skidåkare. Man slipper ramla i nerförsbackarna och halka baklänges när det går uppför. ;-)
Inga Magnusson

Postat av: Gunnar

Vilka härliga vinterbilder! Bra för båda stora och små att vara ute i sånt väder.

2013-03-07 @ 19:27:24
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback