Agnetha Fältskog ...

... väntade vi in i Skavlan igår kväll. Hon är fortfarande ett medialt charmtroll, himla roligt att se och höra henne. Det har varit glest med framträdanden  sedan ABBA slutade. Nya skivan ska bli spännande att höra, idel kärlekssånger tydligen. Enligt henne själv så är det svårt att skriva om något annat.
 
Man kan ana att ett stort antal frågor var i förväg förbjudna att ställa i gårdagens intervju, exempelvis om ev. nuvarande förhållande, barnen, relationen till Björn, stalkingen osv. Det enda vi får reda på är att hon fortfarande tror på kärleken och det unnar man ju henne. Hon beskriver sig själv som en ängslig person men samtidigt bestämd. Med ålderns rätt eller kanske med  musikerns, så är hon känslig för mycket ljud, blir stressad.
 
Hoppas detta framträdande inte avskräckte Agnetha från fler, hon är fortfarande en intressant person.
http://www.svd.se/kultur/agnetha-faltskogs-nya-skiva-lovar-gott_7996294.svd
http://www.svd.se/kultur/faltskog-jag-ar-en-angslig-person_7998076.svd
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, vi brukar i och för sig titta på Skavlan men just igår var det Agnetha som drog. En stor idol sedan min barndom.

Postat av: Gunnar

Ja det var kul att se henne efter alla år. Hon har säkert inte haft det lätt. Även om det var "snälla" frågor" så fick man ändå veta litegrann om hur hon mår.

2013-03-16 @ 12:40:49
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Suss

Jag tittade också på Agnetha, för jag tycker att ABBA var hur bra som helst, även om det inte ansågs som rumsrent av mina barns far. Jag lyssnade ändå!!! Hade jag varit tonåring när de slog igenom hade jag absolut varit Agnetha när man härmade idoler som alla ungar gjort i alla tider. Jag minns ett framträdande från Vretstorpsparken då hon hade hel, rosa overall med hål i form av ett hjärta vid naveln. Häftigt på den tiden!

Svar: Ha ha... deras scenkläder var häftiga.
Inga Magnusson

2013-03-16 @ 16:27:24
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Herta

MIssade detta. Vet inte vad vi gjorde igår kväll. Tror mannen och indirekt jag såg någon skitfilm. Nej visst jag gick och la mig och läste och sen somnade jag tror jag.

2013-03-16 @ 20:34:55
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: Znogge

Nja... Såg det inte själv men helt allmänt tycker jag kanske att hon får välja. Take it or leave it.

2013-03-17 @ 00:38:47
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback