Blir det pengar kvar till låg- och mellanstadiet?

Nu har vi fått en nytt fint högstadium i Årjäng och det gläder oss, liksom att man tar itu med ombyggnad av det utdömda köket för matlagningen till skollunch. Men vi som jobbar på låg- och mellanstadiet hoppas att det blir pengar kvar till att ta itu med våra lokaler också. Det finns åtskilliga exempel på hur slitet och otidsenligt vi har det. Bilder  ovan  o nedan är från under och bredvid handfatet på handikapptoan.
 
 
 Jag trivs jättebra på min skola med kollegor, elever och föräldrar. Det är en bra skola med höga mål och hårt arbetande personal. Här är alltid folk från tidig morgon till frampå kvällen för att planera undervisningen så att eleverna ska ha det bra.  Men det är  tråkigt att det ska få fortsätta vara så här i lokalerna. Det är  trångt och tungarbetat. Utrymmena räcker inte till så det är sedan ett antal år  provisoriskt  klassrum i barack ute på skolgården och ständig huggsexa om de få grupprum vi har.
 
Jag kommer att fortsätta lägga ut bilder från hur det ser ut här inne på vår skola. Om det nu inte blir några pengar till renovering och förbättringar, så ska åtminstone alla veta hur den fysiska skolmiljön är för barnen i vårt lilla samhälle, hur det ser ut där de tillbringar sina skoldagar. Sen får vi bara hoppas att den politiska majoriteten väljer att prioritera barnen och gör något åt detta.
Trackback