Samsung Galaxy 4s blev det

Med ledighet så blir det tid att ordna upp vardagslivet. Nu har jag köpt en ny mobiltelefon. Och det blev en sån här. Jag kan än så länge bara svara, ringa, skicka o ta emot meddelanden. Resten har jag inte orkat utforska än. Om någon har tips på bra funktioner så dela gärna med er! De bilder jag tar med den ser också bra ut. Fast den är stor som ett dasslock, kanske vänjer mig´.

Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa

Ser verkligen toppen ut !
Skulle också vilja ha en sådan mobiltelefon om det inte vore för ögonen
måste använda glasögon till liten text och på läsavstånd
och det är jobbigt att ta upp läsglasögon när jag är ute ur väskan för att använda en vanlig mobiltelefon
och det blir lite jobbigt ;-)
Och vilket bra fodral du har till telefonen

Postat av: Lena

Gratulerar, den ser smart ut. Passar dig! :-D

Jämförde du med nr 3? Den har jag fått mig rekommenderad, men inte hunnit kolla.

2013-07-07 @ 20:01:13
Postat av: Lennart Carlstedt

Stor som ett dasslock - då skulle du e min Galaxy Note 2 med skärm över fem tum. Och modeller med 6-tum är på gång - men då börjar det närma sig en surfplatta! Men när du vant dig vill du inte se en med mindre skärm!

Funktioner? Tja den kan väl allt utom att klippa gräsmattan...

2013-07-07 @ 23:20:15
Postat av: Marie

Jag har ju iPhone så några användbara tips har jag tyvärr inte att ge dig, däremot tror jag att du har gjort ett mycket bra köp. Jag har många bekanta som har den telefonen och de är jättenöjda.

2013-07-08 @ 09:30:02
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Om du öppnar appen Google Play i din telefon så kan du kolla "Kategorier". Där finns vill jag minnas ca 300 000(!) appar av alla upptänkliga slag. Själv använder jag många olika, en är t ex Aldiko book reader där man kan låna e-böcker på biblioteket. Kräver att man har lånekort på ett större bibliotek, i ditt fall blir det väl Karlstad. Det finns appar för din lokala bank så du kan kolla saldo, betala räkningar mm. Det finns appar om man vill köpa biljett hos SJ och det finns en app som heter Svenska tidningar där man kan läsa många olika svenska dagstidningar och även själv lägga till lokala tidningar - dock har en del börjat ta betalt för vissa nyheter.

Själv tror jag jag har 80 olika och använder faktiskt många av dem ofta. Tror det finns en Wordpressapp så du kan blogga i telefonen också

Är det något särskilt du letar efter så står jag gärna till tjänst!

Svar: tack för tips! Jag återkommer. Hur vet man om appar kostar nåt?
Inga Magnusson

2013-07-08 @ 23:22:05
Postat av: Lennart Carlstedt

När du är på startsidan i Google Play-butiken så finns en flik som heter Bästa gratis. Annars är det så att när du hittat en app så står där en liten grön skylt med Installera. Då är den gratis. Annars står det en summa i den gröna skylten.

Det finns också appar som hat två versioner där betalappen har fler funktioner än gratisappen. Men personligen har jag nästan bara gratisappar och klarar mig bra med dem!

Om du är intresserad av musik finns en app som heter Tiny Tunes. Den är gratis och man hittar även "gammal" musik. Spotify finns ju i mobilen men den kostar 99 kr/månaden..

Svar: Åh tack så jättemycket för info!
Inga Magnusson

2013-07-09 @ 23:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback